3 tips at planlægge en picnic

26 February 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Hvis du gerne vil holde en lækker picnic med dine venner, så er det bare med at komme i gang. Det er noget af det hyggeligste at sidde udenfor og hygge sig med god mad og godt selskab. Der er dog nogle ting, der er gode at have på plads inden du tager på picnic. Vi har lavet en liste med tre ting, du kan overveje, før du tager ud i det fri. Hvis du vil vide mere, så kan du læse med herunder. 

mad ud af huset

Find et godt sted

Det kan være en god ide at overveje et passende sted til picnicen. Hav gerne mere end et sted i baghånden, hvis det, af den ene eller anden grund, ikke er muligt at sidde det første planlagte sted. Hvis I gerne vil have ro, så vælg gerne et lille afsides sted ude i naturen. Det kan være i skoven, på stranden eller et andet roligt sted, hvor I kan sidde i fred og ro. 

Planlæg mad og drikke

Til en god picnic hører der selvfølgelig lækker mad til. Det behøver ikke være de mest komplicerede retter, som I medbringer. Det kan sagtens være små retter, såsom tapas. Hvis du ikke er den store madlavningssjæl, så kan du vælge at bestille maden. Du kan for eksempel bestille mad fra kokken & jomfruen. De laver også små retter, der passer perfekt til picnics. 

Medbring underholdning

Det kan være en god ide at medbringe lidt underholdning til jeres picnic. Du kan for eksempel medbringe et spil kort, eller et brætspil der kan være i tasken. Det kan også være, at I har nogle gode ideer til andre hyggelige aktiviteter, der kan lade sig gøre på jeres picnictur. I kan eventuelt snakke sammen om, hvad I hver især kan medbringe, så der er nogle forskellige aktiviteter at vælge imellem. 

Flere Nyheder