Alt i tilbehør til din smartphone

13 July 2018
Marie Pedersen
Alt i tilbehør til din smartphone

Danmarks største udvalg inden for mobilcovers

Lux-Case har over 50000 mobilcovers i sortimentet. Derudover finder du også tilbehør og udstyr til smartphones og tablets af langt de fleste mærker. Når du handler hos Lux-Case, er der gratis levering. Da alle priserne på siden i forvejen er presset helt i bund, kan det i den grad betale sig at købe sit næste mobilcover eller tilbehør hos Lux-Case.

Covers og etuier til bl.a. iPhones

Det er vigtigt at passe på sin telefon, da det ikke er sikkert at den klarer at blive tabt, uden at påtage sig et par ridser eller en flækket skærm. Derfor er det en god idé at investere i et mobilcover. Lux-Case tilbyder et bredt udvalg af covers til de fleste iPhone modeller. Du finder et kæmpe udvalg inden for både covers, etuier og punge.

Hos Lux-Case kan du få covers i forskellige materialer. Du kan f.eks. vælge et tyndt cover i blød plast. På den måde beskytter du din telefon mod slag, hvis du skulle være så uheldig at tabe den.

Vil du sikre at din telefon er endnu bedre beskyttet, bør du overveje at anskaffe dig et cover fremstillet i f.eks. TPU. Denne type plastik er stødabsorberende, og er derfor en god investering hvis du vil passe så godt på din telefon som muligt.

Er du ofte på farten, eller vil du bare gerne samle din mobiltelefon og dine kort ét sted? Så er et hybridcover med plads til både telefon og kort noget for dig. Lux-Case har et bredt udvalg af stilede etuier, som tilmed er praktiske og beskytter din telefon godt.

Øvrigt tilbehør

Udover mobilcovers finder du hos Lux-Case også gadgets som f.eks. et smartwatch fra mærker som Garmin, Fitbit, Samsung og Apple.

I sortimentet finder du også spillekonsoller fra Nintendo, GoPro-kameraer, højtalere og meget andet.

Flere Nyheder