Apple Carplay sikrer underholdningen til køreturen!

07 December 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er sket meget angående at kunne fordrive tiden under en bilkørsel og sådan set have det komfortabelt undervejs også.

Det er underligt at tænke på, men vi skal ikke mange år tilbage, før man ikke kunne forvente, at der var aircondition i en bil – nu kan man ikke forestille sig en ny(ere) bil uden at have sådan et system.

Så ville det blive en forfærdelig tur at køre til det sydlige Italien fra Danmark…

Desuden havde man stort set også kun noget at læse i, hvis man skulle underholde sig selv undervejs, hvis man ikke var chaufføren, der måtte nøjes med at høre radio, og hvad man i udlandet, hvor man ikke var helt så stærkt på sproget, så måtte man håbe på, de gad spille noget musik, som man gad lytte til.

Og hvis man var den køresyge type, så kunne man heller ikke læse.

Apple Carplay har løst mange problemer til kørslen

image

Senere fik man så elektroniske ordninger, der kunne klare sig med batterier, som passagererne kunne underholde sig med, mens man kørte.

Men stadig var der ikke så meget at gøre for chaufføren, og man lavede heller ikke de ting sammen.

Alt det er nu løst med Apple Carplay, hvor man blandt andet kan sætte musik, starte en podcast, lave et opkald, bruge GPS og meget, meget andet.

Så bliver det både nemmere at finde frem og tilbage, ringe til folk undervejs, uden det er forbudt, og ikke mindst underholde hinanden.

Man kan starte en musikquiz, hvor man skiftes til at styre musikken; men præsenterer musik for hinanden, eller man bliver klogere ved at lytte til en podcast – eller man får underholdning på den måde.

Det er næsten til at se for sig, at man ikke kan forestille sig en fremtidig bil uden Apple Carplay.

 

Flere Nyheder