Benyt headhunting ved professionel headhunter – når firmaet skal have luft under vingerne

22 July 2018
Astrid Pedersen
Benyt headhunting ved professionel headhunter - når firmaet skal have luft under vingerne

Står du og mangler en dygtig og talentfuld leder til din virksomhed – og skal vedkommende have et meget specifikt sæt af kompetencer, eller erfaring inden for et helt bestemt område? Så kan det godt være op ad bakke med at få besat den stilling. Og det kan slet ikke betale sig at gå på kompromis, især hvis rigtig meget står og falder med denne nøglemedarbejder. En fejlansættelse kan komme til at koste dyrt, ikke blot i lønninger, men også i tid og ressourcer, da virksomhedens udvikling kan risikere at blive sat langt tilbage. Dette vil ultimativt kunne ses på bundlinjen – og du er lige vidt, og skal begynde forfra med rekruttering af en ny medarbejder.

Find din nye leder eller specialist ved hjælp af headhunting

Headhunting var, før i tiden, noget, man forbandt med store, etablerede virksomheder – især de, der havde et multinationalt tilsnit, og havde råd til at betale store summer for at udlicitere rekruttering af vigtige medarbejdere. Men nu om stunder er flere og flere små og mellemstore virksomheder begyndt at benytte sig af professionel headhunting. For det første er det utroligt vigtigt, at en virksomhed i vækst har de rette kompetencer i huset. Det er dem, der skal sørge for, at en virksomhed med vind i sejlene kommer sikkert ud over rampen, og samtidig udstikke den videre kurs. Dette har især opstarts virksomheder indset, og betragter således headhunting som en investering i virksomhedens fremtid.

For det andet kan det være vanskeligt selv at skulle opstøve de dygtige kandidater på egen hånd. En headhunter vil have et overblik over, hvilke ressourcer, der er brug for i virksomheden, og hvor de evt. kunne tænkes at holde til. De kan sagtens risikere at sidde i en stilling i en konkurrerende virksomhed – det er intet problem for den professionelle headhunter, som vil sørge for, at din virksomhed bliver mere attraktiv for kandidaten.

Få mere at vide på dedikation.dk

Read more