De gode grunde til at få et højbed

30 November 2020
Silje Hansen

Når det kommer til private haver, så er der utrolig god mulighed for at være kreativ. Det betyder også, at du kan skabe din helt egen oase, hvor lige præcis dine præg er sat. Hvis du lige nu står overfor at ville gøre noget nyt ved haven, så er der særligt en ting, du bør overveje. Den ting er at få fingrene i et eller flere højbede. 

Derfor skal du vælge et højbed

Hvis ikke du er helt med på, hvad et højbed er, så kan du hurtigt få styr på det nu. Selvom det også ligger i ordet, så er et højbed typisk et kvadratisk kar, hvor der kan plantes, lige hvad du har lyst til. Et højbed kan komme i mange forskellige materialer, og du kan både få dem med og uden hjul. 

Et højbed kan være med til at give en ekstra flot præsentation af dine planter, krydderurter eller andet. Bedet er nemlig med til at indramme dine planter eller blomster, så de også tiltrækker ekstra opmærksomhed. 

Det gode ved et højbed er også, at det faktisk kan bruges af dig, som ikke engang har en have. Her er det selvfølgelig ideelt, at du vælger en model på hjul, så du nemt kan rykke rundt på bedet, som du har lyst til. 

En anden god ting ved et højbed er, at de fås i mange forskellige størrelser. Og uanset størrelsen så får du oftest endnu bedre plads til at plante ting i, ens hvis du vælger krukker. Det betyder selvfølgelig også, at der er en ekstra god undskyldning for at købe lidt ekstra planter med hjem. 

Find et højbed der passer til dit hjem

Når du skal vælge dit højbed, er der god grund til at være kræsen. Der findes nemlig mange forskellige typer. Du har derfor rigtig god mulighed for at finde lige den model, du synes bedst om. 

Flere Nyheder