Derfor har du brug for en boligadvokat

30 October 2020
Maya Hindsberg

Har du planer om at købe hus, uanset om det er første gang eller femte gang, du skal købe et, så kan du have godt af at gøre brug af en boligadvokat. Hvis ikke i hele processen, så i hvert fald i dele af den.

F.eks. er det de færreste som ved hvordan – eller er som er erfarne med – at forhandle om boligpriser, og der kan en boligadvokat som fx. eBoligadvokat hjælpe dig. De kan også undersøge lokalplaner fra kommunen, så du kan finde ud af, om det gør det mere fristende at bo der, hvor du drømmer om. 

De kan hjælpe med at sikre din samlever

Det kan jo tænkes, at du har planer om at købe et hus eller en lejlighed, men måske ikke vil ha din samlever på kontrakten af den ene eller den anden grund. Det er her en boligadvokat kan hjælpe, for skulle uheldet være ude og de ikke står på kontrakten, så vil du gerne have lavet et testamente, som sikre at vedkommende kan blive boende i huset. Enten i en tidsbestemt periode, eller resten af livet. Hvis du vil kan du læse mere om boligadvokater ved at søge på klikke her.

Forhandling af prisen på boligen

Det er de færreste danskere, hvor det ligger til at forhandle om prisen. Det er ikke rigtig noget, vi gør, men et af de steder hvor vi gør, er ved bolighandel. Men fordi vi mangler erfaring og sandsynligvis har forelsket os i det hus, vi er i gang med at forhandle om, så har vi bare et dårligere udgangspunkt. Heldigvis kan en boligadvokat hjælpe og gøre det for dig.

Hvis du selv vil forhandle, kan du også lave et forbehold i købskontrakten, som siger, at din advokat har skulle godkende aftalen. Så er du sikker på, at du ikke bliver taget ved næsen.

Flere Nyheder