Få et flot smil med Invisalign

29 April 2021
Camilla Skøtt

Har du en fortand, der sidder lidt skævt? Et overbid der generer dig? Eller bare en tandstilling du ikke er glad for? Så kan du få rettet dine tænder, og du behøver ikke længere at frygte de lidet kønne togskinner – i dag findes nemlig en langt mere behagelig og knap så synlig løsning.

Drømmer du om et nyt smil, så du stolt kan vise tænderne frem til både bekendte og fremmede? Så kan du med fordel overveje at få rettet tænderne med Invisalign. har du aldrig hørt om Invisalign før? Det er en teknik, der har mange år på bagen, men som først har ramt Danmark inden for de seneste år. Til gengæld har teknikken taget danskerne med storm, og flere og flere får rettet tænder i en voksen alder med Invisalign.

Det skyldes i al sin enkelthed, at Invisalign er en mere eller mindre usynlig bøjle. Det er en gennemsigtig skinne, som sidder på tænderne hele døgnet bortset fra, når der spises og drikkes. Den er nem at tage af og på, og fordi den er formet efter din specifikke tandstilling, er den mere eller mindre usynlig for omverdenen.

Få et flot smil

Det er svært at sige, hvad der definerer et flot smil. Heldigvis er det forskelligt for alle, men én ting er sikkert; de fleste af os drømmer om pæne, lige og forholdsvis hvide tænder.

https://yousmileismile.dk/ kan du læse meget mere om Invisalign, og du kan også booke en tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse på tandlægeklinikken. Her tager en specialiseret tandlæge et kig på dine tænder og snakker med dig om dine muligheder for at få dem rettet med Invisalign, ligesom I selvfølgelig får en snak om priser og betalingsmuligheder.

Tilbage er der vist kun at sige: God fornøjelse med jagten på den helt rigtige løsning til dine tænder!

Flere Nyheder