Find billig DHL forsendelse online

25 October 2018
Astrid Pedersen
Find billig DHL forsendelse online

Når du står for at skulle foretage en forsendelse – hvad end det skal foregå i privat eller erhvervs regi – kan det godt betale sig at afsøge markedet for at finde den billigste pris på forsendelse. Dette gælder uanset om du sender pakker, containere, dokumenter eller paller, om du sender B2B, eller om du bare skal sende en gave til et familiemedlem eller en ven. Det er simpelt hen spild af penge at betale for meget for forsendelse. Og når du, nemt og hurtigt, kan finde den billigste forsendelses metode hos pakke.dk, er der ingen grund til at springe dette led over.

DHL – en forsendelses aktør, du kan regne med

Deutsche Post DHL – også internationalt kendt som DHL – er et fragt- og distributionsselskab, som er en udløber af det tyske post selskab Deutsche Post. DHL har igennem mange årtier været blandt de foretrukne operatører på det internationale marked for logistik, distribution og forsendelse. DHL er leveringsdygtig i såvel internationale forsendelses modeller til større offshore shipments som mindre forsendelser inden for Danmark og EU.

Når du vælger at sende dine pakker, dokumenter, paller eller containere via DHL, er du sikker på en første klasses service, som bygger på mange års erfaring og ekspertise inden for forsendelser af alle typer. Din forsendelse vil blive håndteret med den højeste grad af professionalisme, og du kan være ganske sikker på, at forsendelsen vil lande sikkert hos modtageren inden for det aftalte tidsrum.

Hvis du booker din forsendelse med DHL gennem pakke.dk, kan du tilmed få glæde af pakke-dk’s yderst avancerede og altid opdaterede app, som lader dig følge din forsendelse på hele rejsen fra punkt A til punkt B, uanset som punkt B ligger i Danmark eller på den anden side af Jorden. Kig ind på https://www.pakke.dk/dhl og vælg den billigste forsendelses løsning med DHL – og book forsendelsen med det samme!

Flere Nyheder