Flot og enkelt logodesign fra professionel grafiker

23 September 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle have fremstillet et logo til din virksomhed? Så bør du opsøge en professionel logo designer. Det er nemlignikke hvem som helst som kan udvikle et skarpt logo.

Hvad kendetegner godt logo design?

Et logo skal leve op til høje standarder på rigtig mange parametre før det kan betegnes som et solidt og skarpt logo design. Det er først og fremmest vigtigt at logoet indrømmer virksomhedens DNA, og fortæller en historie om de ydelser og produkter som udgør firmaets kerne. Det ideelle logo kan stå alene uden et pay off eller yderligere forklaring, og stadig give mening i publikums bevidsthed. Se blot på logoer for firmaer så som McDonalds, Apple, Nike eller Shell.

Blot ved at kigge på firmaets grafiske repræsentation vil de fleste nulevende mennesker kunne navngive dette. Her er selvfølgelig tale om absolutte sværvægtere inden for logo genren, men idealet er værd at stræbe efter når et logo skal designes.

Karakteristisk for disse logoer er samtidig enkeltheden. Et stærkt logo er så enkelt som muligt. Svagheden ved mere komplekse logoer er at de er knap så anvendelige, og samtidig kan de lede til forvirring. Enkelthed er en forudsætning for at logoet kan anvendes i høj såvel som lav opløsning – for eksempel på både skærm og print – og at det kan skaleres så at det fungerer lige så godt i brevhovedet på virksomhedens brev papir som på flag og bannere.

Enkeltheden i designet er samtidig befordrende for genkendeligheden, hvilket er logoets vigtigste funktion. Firma logoet er virksomhedens ansigt udadtil – det som potentielle kunder genkender i alle sammenhænge, og som de forbinder med dit produkt eller din ydelse.

Logoshop – grafiker med speciale i firmalogoer

Hvis du leder efter en dygtig grafiker som kan hjælpe dig med dit logo design kan du trygt kontakte Logoshop – læs mere på Logoshop.dk

Flere Nyheder