Hvad kan ofte spille ind på din terrasse pris?

19 October 2021
Cecilie Mortensen

advertorial

Har du helt styr på, hvad der kan spille ind på prisen for en terrasse i træ? Hvis ikke så forsøger vi at liste flere ting op, så du bliver klædt ekstra godt på. 

Disse ting kan ofte påvirke din terrasse pris 

Hvor mange kvadratmeter skal terrassen være? 

En ting du selvfølgelig skal forvente, der vil påvirke din terrasse pris er, hvor stor din kommende terrasse skal være. Du bør derfor også gøre dig tanker omkring, hvad du ønsker ift. terrassens størrelse. For mon ikke du har et budget, som du gerne vil holde dig indenfor. 

Hvilken træsort skal bruges til terrassen? 

En anden ting du kan forholde dig til er, hvilken træsort der skal bruges til terrassen. Du kan nemlig forvente, at prisen også vil variere alt efter det træ, der skal bruges. 

Hvordan skal terrassen laves? 

En tredje ting der kan påvirke din pris er, hvordan terrassen skal laves. Ønsker du f.eks. en hævet terrasse, en træterrasse der laves på en allerede eksisterende terrasse af sten, eller skal træterrassen måske lægges på et underlag af grus eller fliser?

Hvis du vælger den løsning der hedder en hævet terrasse, så vil det være nødvendigt at sætte gang i støbearbejde, fordi der skal laves betonstolper. Dette valg vil derfor også ofte være den dyreste. 

Hvilket design skal terrassen have? 

En fjerde ting der kan påvirke din terrasse pris er, hvilket design terrassen skal have. For mulighederne er nemlig utrolig mange med træterrasser, derfor er det også en god idé, at du får indhentet et uforpligtende tilbud, så du får en fornemmelse af, hvad lige præcis din terrasse vil koste. For hvis der f.eks. skal laves en terrasse med forskellige plateauer, eller en terrasse som har en mere organisk form, der er skræddersyet til en bolig, så kan det kræve lidt mere tid til opgaven. 

Flere Nyheder