Inspiration til den udvendige renovering

16 November 2021
Steffen Hansen

advertorial

Hvis du er i gang med at renovere dit hjem, har du formentlig også taget et kig på dine vinduer. Vinduer er nemlig et af de vigtigste aspekter ved enhver udvendig renovering og det er vigtigt at vurdere om de trænger til en udskiftning. Nye vinduer kan gøre en stor forskel for, hvor meget lys og luft der cirkulerer gennem dit hus, samt hvor energieffektivt det bliver i det lange løb. Læs med og bliv klogere på den udvendige renovering.

 

image

 

Nye vinduer vs. budget

Det kan være dyrt at udskifte alle de gamle vinduer med nogle nye og installationsomkostningerne varierer afhængigt af, hvor du bor, og hvem der udfører opgaven. Det kan være, at du er heldig, at træværket ikke trænger til at blive skiftet og det kun er glasset, hvorledes du kan kontakte en glarmester, der kan hjælpe med at udskifte glasset i dine vinduer. Det kan også være, at det er omvendt og i denne situation bør du undersøge, om træværket kan klares med en omgang maling eller om det skal skiftes.

Det bæredygtige valg

Hvis du vil træffe det mest bæredygtige valg, bør du udskifte dine gamle vinduer med nogle nye. Selvom du bruger penge på projektet lige nu, vil du spare penge på din varmeregning, da nyere vinduer isolerer langt bedre end de gamle vinduer. Det skyldes at de typisk er lavet med dobbeltglas, mens nogle endda har tredobbelt glas for at være endnu mere energieffektive.

Sådan finder du den bedste glarmester

Hvis det bliver nødvendigt at skifte glasset i dine vinduer, bør du som sagt finde en god glarmester. Det kan du gøre ved at søge på nettet og læse anmeldelser om forskellige virksomheder. Du kan f.eks. søge ‘glarmester i Gladsaxe’ og se hvilke muligheder, der dukker op. En anden mulighed er at spørge dine venner og familie, om de har tidligere erfaringer med et firma, som de vil anbefale dig at bruge.

Flere Nyheder