Lad selskabet på Stevns opleve deres egen halvø

07 July 2021
Anders Lundtang Hansen

Et selskab fra Stevns – om det er privat eller i erhvervsmæssig sammenhæng – kan godt finde på at tage andre steder hen i landet såsom til Næstved, Køge eller meget populært til København, når man vil holde et arrangement, om det er lettere formelt eller helt uformelt.

Man tænker sig nemlig, at der er flere kulturtilbud i de her lidt større byer og egne af landet, men man skal jo også se på kvalitet fremfor kvantitet.

For Stevns besidder noget af en perle i form af Højeruplund, som du kan læse mere om her: https://hojeruplund.dk/selskaber/ 

Denne hjemmeside viste dig mere i retning af traktørstedet/kroen, der byder på god dansk mad til store og små selskaber, men området her har også meget at byde på, hvor man blandt andet kan komme ud at se på Stevnsfortet.

Og på vejen dertil kører man også gennem en idyllisk landsby.

Oplev Stevns på områdets egne præmisser

Men det helt store tilløbsstykke er nok den gamle kirke, hvoraf en del af den er styrtet i havet, hvorfor den ikke er i brug længere – men man kan stadig besøge den.

Og den ligger ikke længere væk fra spisestedet, end at man kan gå dertil, og er man rigtig frisk, så kan man også gå ned til Stevns Klint langs vandsiden og gå langs vandet.

Man kan også blive oppe og kigge udover Stevns Klint og videre mod både København i den ene retning, Sverige i en anden og Møn mod syd.

Det smarte er også, at så er der ikke besvær med at komme hjem, når man er et selskab fra Stevns, da man så relativt let kan finde hjem, end at man skal hen at finde overnatning, hvis man nu var taget til København.

Har man ikke besøgt denne perle på Stevns, så er det på tide at gøre det.

Flere Nyheder