Mæt alle maver med lækker Chili Con Carne

Skal du holde fest i hjemmet – for eksempel en indflytterfest, et studentergilde, eller blot en hygge-komsammen for vennerne – får du brug for at kunne servere et måltid, som er nemt at lave, og som falder i alles smag. Det er også en kæmpe fordel, hvis maden kan laves en eller to dage i forvejen, således at du ikke skal stå og bakse med det på selve aftenen – der har du vigtigere ting at tage dig til, for eksempel at underholde dine gæster. Og så vil du sikkert ikke spendere formuer på råvarer, samtidig med at du nok ikke gider at skulle rundt i mange forskellige butikker for at finde obskure ingredienser.

Chili Con Carne – den perfekte mad til en større eller mindre sammenkomst

Derfor egner Chili Con Carne sig eminent til denne type begivenheder. Chili Con Carne er helt utroligt nemt at fremstille – der skal virkelig meget til, førend en portion Chili Con Carne mislykkes. Du skal udelukkende bruge ingredienser, som kan findes i et hvilket som helst supermarked, og de ligger tilmed i den billige ende.

Når du skal lave Chili Con Carne, kommer du langt med hakket oksekød, hvide og røde bønner (baked beans og Kidney beans) på dåse, løg, salt, peber og tomat puree. Du skal selvfølgelig også bruge chili, som fås i enten den friske variant, som pasta, eller i tørret form. Og så bestemmer du helt selv, hvor stærk og spicey din Chili Con Carne skal være. Hvis du er bekymret for hvorvidt alle gæster tåler den stærke mad, kan du vælge at servere ekstra chili salsa ved siden af. Du kan med fordel lave din Chili Con Carne dagen før den skal serveres. Retten skal blot varmes rigtig godt igennem, så kan den sagtens tåle at trække under låg på komfuret i et døgns tid.

Find opskrift på Chili Con Carne på dk-kogebogen.dk

Related posts