Negleolie – Selvforkælelse i hverdagen

21 July 2020
Athene Eriksen

Negleolie – Den perfekte finish 

I disse moderne tider, er de fleste af os, tit på farten. Dagens gøremål kan hurtigt tage på energien og kræfterne og derfor er det mere vigtigt end nogensinde, at tage tid til dig selv. Disse mange opgaver kan hurtigt blive synligt på dine hænder, specielt med skiftende vejrforhold og andre aspekter af hverdagslivet. Når dine neglebånd ser slidte eller trevlede ud, vil det resultere i et mindre velplejet og poleret look, som ikke er med til at fremme din egen skønhed.

Den hurtige, enkle og naturlige metode til at undgå dette, er negleolie. Disse olier giver fugt og næring til både neglebånd og negleplader, for et mere sundt og elegant udseende. Vi fortjener alle lidt selvforkælelse og at give vores krop, lidt ekstra kærlighed til tider. Den bærer os igennem livet og arbejder hårdt, for at vi kan leve det liv vi ønsker. Derfor må vi behandle den som det tempel den er. 

Velplejede negle er med til at give femininitet og elegance til vores overordnede fremtoning, ligesom pleje af os selv, vil give en stærkere selvfølelse og komfort i os selv. Dette stråler igennem os indefra og ud, derfor er det vigtigt ikke at glemme, at tage den ekstra tid til dig selv. Vores negleolier er hurtigt absorberende og indeholder forskellige typer af aktive stoffer, som fremmer den generelle tilstand af vores negle.

Da vi ønsker at give dig den bedste pleje, som passer specifikt til din idé om hvad selvforkælelse er, fører vi mange forskellige varianter, med forskellige dufte og funktioner. Alle med én ting til fælles: at fremhæve din naturlige skønhed. Der er derfor en olie til enhver smag og behov, så hvad enten du foretrækker duften af japanske kirsebærblomster, kokos eller fersken, så findes der en olie til dig. Du kan også prøve vores spa-sæt, til en gennemført følelse af luksus i din hverdag. For at opnå den største effekt, anbefaler vi regelmæssig brug. Dette giver dig en god undskyldning, til at give dig selv den pleje og omsorg, som du fortjener. 

Ønsker du at vide mere omkring de produkter? Brug olie til at pleje dine negle, for smukke og naturlige resultater.  

Flere Nyheder