Sid perfekt i en Herman Miller Sayl

13 April 2021
Astrid Pedersen

Har du indrettet den perfekte hjemmearbejdsplads, men mangler du en god kontorstol? Så er det i hvert fald ikke her du skal spare. Rigtig mange rygskader hos kontorfolket skyldes dårlig siddestilling. Vi tilbringer henved otte timer om dagen siddende ret op og ned – eller rettere, for de flestes vedkommende, bøjet over et tastatur.

Det er vigtigt at stolen vi bruger til formålet understøtter kroppen og ikke modarbejder vores anatomi. Således bør du udse dig en kontorstol som kan være din ven, og ikke din fjende. Og derfor bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten når du køber kontorstol til hjemmekontoret.

Prøv en Herman Miller kontorstol – det vil du ikke fortryde

Hvis du virkelig ønsker kvalitet for alle pengene anskaffer du dig en Herman Miller kontorstol. Herman Miller har vundet mange priser for sine lækre og særdeles komfortable kontorstol. Blandt Herman Millers mest kendte kontorstole finder du den ikoniske Herman Miller Aeron.

Herman Miller Aeron stolen vakte opsigt da den første gang så dagens lys i de tidlige firsere, og var dengang temmelig kontroversiel i sit design. Men den dag i dag finder du Herman Miller Aeron på high end kontorer verden over – og dette ikke uden grund Herman Miller Aeron er nemlig med sin ergonomiske udformning og sit væld af justerings muligheder nærmest at betragte som kongen af kontorstole. Og har du først prøvet en Herman Miller Aeron vil du forstå hvorfor.

Herman Miller Sayl – den næste generation

Hvis du synes at den imposante Herman Miller Aeron fylder lidt rigeligt i landskabet får du faktisk samme gode ergonomi med den lidt mere diskrete Herman Miller Sayl. Herman Miller Sayl har en smuk og elegant profil og et raffineret design – og hvis du vælger at købe din Herman Miller Sayl i en refurbished udgave slipper du med at betale en brøkdel af nyprisen. Find din Herman Miller Sayl på ValueShop.dk.

Flere Nyheder