Skal du træne noget bestemt på dine skøjter?

18 July 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Dette behøver ikke nødvendigvis om, at du skal være konkurrenceløber eller danser på skøjter af den aller højeste kaliber, for det altid handler om, at man skal være den bedste i sin liga, og man skal udnytte de bedste år, man har, og man har det bedste udstyr og de bedste trænere til sin rådighed.

Den slags findes der skam.

Så er der også dem, som der bare hele tiden vil presse sig selv på skøjterne og se, hvad de kan gøre og blive bedre til det, som de allerede kan, men hvor det især handler om at kunne gøre noget mere og vildere, end man har kunnet hidtil.

Det kan jo blive trivielt at skulle træne det samme igen og igen, at man gerne vil udforske, hvor grænserne for ens evner går – og om man kan presse dem lidt videre.

skøjter

Der er lige noget, man skal gøre lidt bedre på de skøjter

Men det kan jo også være, at der er noget ved det basale ved at stå på skøjter, som man simpelthen bare ikke er så god til, og det er lige meget, hvordan man får det vist, at man skal gøre det, og man har set utallige videoer til, hvordan man skal gøre det.

Det hjælper heller ikke at skifte skøjter.

Måske er det bare en lille brist man har på det område, så man er nødt til at træne denne ting ekstra meget; men så kan man tænke på, at der er andre, der så har svært ved noget andet ved at stå på skøjter, som man selv har det relativt let ved.

Det kan også være, at man sprang noget af det enkle over, som man lærte som noget af det første ved at stå på skøjter, som man nu skal retur og lære, hvis man vil være bare god nok til at stå på skøjter.

Flere Nyheder