Stor træningsmæssig gevinst til dig og din klub med en fodbold træningslejr

25 December 2018
Astrid Pedersen
Stor træningsmæssig gevinst til dig og din klub med en fodbold træningslejr

Søger du at højne dit niveau som amatør fodboldspiller? Så kan det klart anbefales at rive en uge ud af kalenderen, og tilbringe denne på en fodbold træningslejr.

Hvorfor skal jeg tage på fodbold træningslejr?

Som fodbold entusiast og sports udøver er du helt sikkert altid interesseret i at optræne en bedre timing, få mere styr på teknikken, og i det hele taget få større mulighed for at dyrke din elskede sport. De fleste amatør fodboldspillere er begrænset til få timers træning om ugen, dels på grund af de tidsmæssige begrænsninger, som ligger i at have et fuldtids job, en familie, og andre forpligtelser ud over sporten, dels fordi der kun er et vist antal baner, af hvilke de respektive klubber kan benytte sig.

Er du tilknyttet en af disse klubber, vil du med stor sandsynlighed opleve samme ønsker hos dine hold kammerater, samt en lignende frustration over ikke at kunne komme videre med træningen. Når man har trænet på amatør niveau i nogle år, når man ganske naturligt til et plateau, fra hvilket det er svært at komme videre. Især når man kun kan komme til at træne få timer højst et par gange om ugen. På en fodbold træningslejr kan du få mulighed for at arbejde fokuseret med såvel din egen individulle kondition og teknik som med holdets samlede strategi, spiller taktik og samspil. Yak sport tilbyder fodbold træningslejre i flere europæiske lande – med fuld forplejning, så du kan koncentrere dig 100% om din sport.

Fodbold træningslejr med all inclusive

Når du booker en fodbold træningslejr via Yak Sport, er der sørget for alt – lige fra de tre daglige måltider til transporten til og fra hotellet mellem såvel lufthavn som de lækre træningsbaner. Du og fit hold får desuden vand og vask af træningstøj samt flere timers daglig træning på banerne. Læs mere på yaksport.dk

Read more