Styrkede kompetencer med Excel kurser

08 September 2019
Astrid Pedersen
Styrkede kompetencer med Excel kurser

Er du leder eller chef i en virksomhed, hvor arbejdet mestendels er kontor baseret? Så bruger dine medarbejdere med stor sandsynlighed det utroligt anvendelige og mange facetterede program Microsoft Excel. Langt de fleste kontor ansatte anvender i større eller mindre omfang – og på varierende niveauer – Microsoft Excel i deres daglige arbejde. Microsoft Excel anvendes især og i vidt omfang i forbindelse med regnskab, økonomi, budget og finans, og i de afdelinger, som beskæftiger sig med disse områder.

Dertil kommer, at Microsoft Excel også kan være et særdeles nyttigt redskab, når det handler om forecasts og analyser i forbindelse med Business Intelligence, Research and Development, og andre områder der hidrører fra forretnings udvikling og de dertil knyttede projekter. Microsoft Excel egner sig nemlig fint til data opsamling og manipulation, og integrerer ganske glimrende med de fleste typer databaser. Derfor kan Microsoft Excel også bruges, når det handler om at behandle store mængder data og omforme dem til mere tilgængelige formater.

Styrk dine medarbejderes kompetencer og work flows med Microsoft Excel kurser

Hvis du oplever, at dine medarbejdere ikke føler sig fuldt rusts til at udnytte de mange muligheder, som ligger i Microsoft Excel, kan du med fordel overveje at forkæle dem med et eller flere kurser i anvendelse af Microsoft Excel. Disse findes på rigtig mange niveauer – og hos den danske kursus udbyder 4D finder du Microsoft Excel kurser til såvel den helt grønne nybegynder som til den drevne bruger af den versatile applikation.

4D har gennem flere årtier udmærket sig som en af de førende udbydere af IT kurser, rettet mod det danske erhvervsliv og tilpasset den enkelte virksomheds behov. Derfor finder du hos 4D ikke alene de fast tilrettelagte kurser, men også spændende workshops og muligheden for at bestille et Microsoft Excel kursus særligt skræddersyet til din virksomhed og dine medarbejdere.

Læs mere om Microsoft Excel kurser på https://www.4d.dk/kurser/office/excel 

Flere Nyheder