Træn tennis under sydens sol

23 October 2018
Emilie Ann Jacobsen
Træn tennis under sydens sol

Drømmer I i klubben om at kunne blive ved med at træne tennis udenfor, selvom det er vinter og koldt og mørkt? Så er det en god ide for jer, at I tager på en tennisrejse sammen. Det er en supergod måde for jer at kunne øve jer udendøre, selvom det er vinter herhjemme i Danmark. 

Muligheden for at være i varmen og træne den sport, som du elsker, er da også meget populær. Tennisrejser bliver noget, som flere og flere klubber tilbyder. Hvis du drømmer om snart at komme af sted, kan det derfor være en god ide, at du skynder dig at få arrangeret en tur. 

Det klart nemmeste i forhold til en tennisrejse er selvfølgelig, at du får et bureau til at arrangere turen. De har netværket, ved, hvor I kan bo sammen en stor gruppe, hvor I kan træne sammen, hvor I kan være sikre på at få noget sund mad, og alle de andre praktiske detaljer, der er med til at gøre, at jeres rejse kommer til at blive en god oplevelse for alle.

Der er endnu ikke mange bureauer i Danmark, der tilbyder sådan en service. En af dem er dog yaksport.dk. De har gennem flere år arrangeret sportsrejser for folk, der gerne selv vil ned at træne under sydens sol. Det er derfor oplagt, at du tager kontakt til dem. 

Måske er du vant til at arrangere dine ferier selv og tænker, at det da er noget, som du sagtens selv kan klare. Men du vil sikkert hurtigt opdage, at der er meget mere i det, når du skal arrangere en tur for en hel gruppe. Du skal sørge for, at I alle sammen kan komme med det samme fly. Du skal arrangere transport til og fra lufthavnen og rundt på destinationen – og hvis der er noget, der ikke er, som det skal være, er det dig, dine holdkammerater kommer til. Det gør, at du ikke kan nyde turen i lige så høj grad. Derfor er det smartest at få et bureau til at stå for det hele. 

Flere Nyheder